Mandag d. 18. November, 2019
15:30 - 17:30

Agenda Group
Øster Allé 48, 4. sal,
2100 Kbh. Ø

Gå-hjem-møde udsat

Ny dato annonceres snarest

Et sponsorat skal ikke blot indeholde hospitality og synlighed gennem et logo på en spillertrøje. Typisk ser man på et sponsorat som målet i sig selv, snarere end som en del af strategien og integreret i marketingmixet. Men et sponsorat skal mere end at føles godt, og det er her nøglen ligger gemt. Nemlig at anvende sponsoratet til brand building gennem storytelling, content marketing og bevisførelse for brand promise.

Vi har blandt andet inviteret Jeppe Lauritzen, Nordisk Marketingdirektør, Santander Consumer Bank til at dele viden og erfaringer samt give en dybere indsigt i, hvordan du lykkes bedre med aktivering af dit sponsorat.

 

Og som noget helt specielt får vi besøg af Ink Group, som vil præsentere deres nye animerede filmunivers Zafari, der giver anderledes muligheder for sponsorpartnerskaber. Platformen henvender sig til familiesegmentet og behandler temaer som diversitet og klima, og du vil få mulighed for at brainstorme på at kunne koble dit brand til deres brede og magiske univers.

For spørgsmål og yderligere information kontakt:
Camilla Skat, tlf: 21602348

AGENDA GROUP
ØSTER ALLÉ 48, 4 TH
COPENHAGEN 2100
DENMARK

+45 7027 7575
info@agendagroup.com

  • Facebook - sorte cirkel
  • Instagram - sorte cirkel
  • LinkedIn - sorte cirkel